Gratis advies

Neem contact met ons op voor gratis advies!

Juridische hulp bij ontslag, hoe zit dat?

Wij bieden juridische hulp bij (dreigend) ontslag door gespecialiseerde juristen en advocaten.

Waarom? Omdat wij vinden dat je als werknemer toch al de “underdog” bent en je gewoon goed geholpen moet worden door echte specialisten.

Om je goed en snel te kunnen helpen hebben we een aantal gegevens nodig. Die vind je in het aanvraagformulier. Wij gebruiken die gegevens alleen voor de behandeling van jouw zaak en verder helemaal nergens voor!

Hoe beter je je probleem omschrijft, hoe sneller wij het kunnen oplossen.

Hoe werkt het?

Je aanvraag wordt doorgeleid naar een jurist of advocaat uit ons netwerk. Die maakt een afspraak voor een telefonische/beeldbel- intake. Die is gratis. Ook vraagt hij de relevante stukken op. In het eerste gesprek hoor je meteen wat je wel en niet moet doen in jouw situatie.

Wie? Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van juristen en advocaten. Die pakken je zaak meteen op en nemen contact om je probleem te bespreken en te doen wat nodig is, ook als er geprocedeerd moet worden.

En dan…?

Tijdens het eerste gesprek worden er afspraken gemaakt over de kosten, die uiteraard zoveel mogelijk  worden verhaald op je werkgever, je rechtsbijstandverzekeraar of de Raad voor Rechtsbijstand. Het kan zijn dat je een eigen bijdrage moet betalen, bijvoorbeeld als er moet worden geprocedeerd, maar dat weet je vooraf! Griffierechten en deurwaarderskosten moet je zelf voorschieten, maar moeten als je een procedure wint door de werkgever worden terug betaald. Wij houden niet van verrassingen.

Waarmee kunnen we je helpen?

    OntslagVaststellingsovereenkomstLoonvorderingReorganisatieConcurrentiebedingTransitievergoeding