Second opinion over rechtsbijstandverzekeraar

Er zijn inmiddels talloze rechtsbijstandverzekeraars, zoals DAS, Achmea, Klaverblad, ARAG, Centraal Beheer. Maar ook banken, zoals ING, ABN AMRO  andere (belangen)organisaties zoals de ANWB en zelfs de HEMA verkopen tegenwoordig rechtsbijstandverzekeringen.

Vraag ons een second opinion

Loop je rond met de vragen als “haalt mijn rechtsbijstandverzekeraar wel alles uit mijn ontslagzaak?” of “ had mijn zaak niet beter kunnen aflopen?” of “heb ik niet te snel geschikt om maar van de zaak af te zijn?”, laat onze juristen en advocaten dan een second opinion geven op de aanpak/advies van je rechtsbijstandverzekeraar.

Vrije advocaatkeuze

In veel gevallen heb je recht op vrije advocaatkeuze, zodat je helemaal niet vast zit aan de jurist(en) van de rechtsbijstandsverzekeraar. Zeker als er geprocedeerd moet worden en een advocaat verplicht is. Rechtsbijstandverzekeraars willen je nog wel eens anders laten geloven. Een beetje aandringen helpt. Wij doen het graag voor je. Ook een beroep op de geschillenregeling, die elke verzekeraar heeft, maakt dat er vaak wat schot in de zaak komt. In zo’n geval moet de verzekeraar namelijk een onafhankelijke second opinion laten uitvoeren en als die tot de conclusie komt dat je een punt hebt,  mag je ook een advocaat kiezen die je zaak verder oppakt.  Vaak laat de verzekeraar het zover niet komen en mag je meteen een van onze advocaten aanwijzen om je zaak verder op te pakken.

Dat is wat wij doen, omdat u er naast uw arbeidsrechtelijke ontslagzaak, niet óók nog een probleem met de verzekeraar bij kunt hebben.